Designguide

Her får du hjælp til at få det bedste ud af Københavns Kommunes (KK) design. Nøgleordene for designguiden er få regler og stor frihed.

KK’s designguide er for medarbejdere og samarbejdspartnere, som skal kommunikere på vegne af KK. Guiden indeholder få og enkle principper for fire elementer: Københavnermærket, skrifttypen KBH, farveprincip samt ikoner og frise. Derudover er der stor frihed til at bruge illustrationer, fotos og video.

Københavnermærket

Brug altid Københavnermærket — så er din modtager aldrig i tvivl om, at KK er afsender. Københavnermærket er den vigtigste og mest genkendelige del af vores design.

Skrifttypen KBH

Brug altid KBH — sammen med Københavnermærket sikrer skrifttypen genkendelighed og en tydelig afsender. KBH er tegnet med fokus på læsbarhed og genkendelighed.

Farveprincip

Brug altid KBH Blå og/eller hvid sammen med en eller flere supplerende farver. Du får et roligt og tydeligt udtryk, når du holder dig til få farver.

Ikoner og frise

Brug gerne ikoner og frise — de hænger visuelt sammen med Københavnermærket og KBH-skriften med åbne elementer og en let streg.