Skrifttypen KBH

Skriften KBH og Københavnermærket er vores vigtigste grafiske værktøjer - må bruges af dem, som kommunikerer på vegne af KK.

KBH

Med i alt 14 vægte inkl. kursiv (italic) giver KBH gode muligheder for at kommunikere med et stærkt og let genkendeligt udtryk, som kan bruges på alle platforme på både web og print. Udgaven Black er særligt velegnet til overskrifter. Ved at todele budskaber — enten med højre-venstrestilling eller farveskift — kan man opnå et inviterende og inspirerende udtryk.

 

KBH Tekst

I tillæg til skriften KBH findes en udgave, som hedder KBH Tekst. Den er optimeret til læsbarhed i mindre punktstørrelser under 14 pkt. og primært til brug på web, i publikationer og i breve med længere tekster. KBH Tekst findes i udgaverne Regular og Bold (samt kursiv af begge) som standardskrifter i KK's Officepakke. For grafiske designere og øvrige professionelle brugere af designguiden findes KBH Tekst i Adobepakkens programmer via Stylistic Set.

Se flere eksempler på KBH under Inspiration

 

Skrifttypen KBH tilhører Københavns Kommune og må udelukkende bruges af medarbejdere som kommunikerer på vegne af kommunen.